top of page

Onderstaande reviews zijn rechtstreeks overgenomen uit het gastenboek 

en/of op verzoek toegestuurd per e-mail.

Het chalet wordt pas verhuurd sinds eind 2020 en natuurlijk is het de bedoeling dat deze lovende woorden zich ook voortzetten in 2021 en voort.

Maar ook de minder mooie reviews zullen eerlijk worden vermeldt.

Pagina - 

Overgenomen uit het gastenboek:

 

15-07  /  29-07-2022

Twee heerlijke weken in dit mooie chalet gehad.!!

Chalet heeft alles wat je nodig hebt voor een lekkere vakantie, heerlijke tuin met veel vogel plezier.

Mede dankzij de bovenmatige exclusieve gastvrouw Wil was 't  allemaal bijna perfect.

Wil, bedankt voor de prima services!!

Erik bedankt dat wij 2 weken in jouw chalet mochten verblijven.

Groet, 

Joke en Dick

Hoezo "bovenmatige gastvrouw"?  Wil is helemaal niet dik! 

Exclusief? Ja!  Ze doet het iedere keer weer heel prettig voor de gasten.

Dat is ook goed te merken aan de reviews.

Fijn dat jullie het hier goed gehad hebben.

smiley.jpg

Overgenomen uit het gastenboek:

 

12-8-22  _  24-8-22

Hartelijk dank voor alle gemakken.

We hebben genoten van dit huisje. Alles was er wat we nodig hadden.

We komen zeker terug.

Groetjes, Jan en Jany Vos

En jullie hebben inderdaad alweer geboekt;

een groter compliment is niet te krijgen natuurlijk.

Wanneer jullie toch nog iets met de datum willen schuiven, kan dat.

Ik had namelijk heel veel weken voor mezelf gehouden omdat ik het

ook heerlijk vind hier. Maar ik kan nog schuiven en schrappen.
 

Overgenomen uit het gastenboek:

 

26 aug. - 8 sept. 2022

Hartelijk dank dat we dit prachtige chalet mochten gebruiken met alles erop

en eraan.

Geweldig mooi weer gehad en de Rust.......geweldig.

En dan de ontvangst was ook perfect met gastvrouw Wil, die alles perfect uitlegde.

En laten we Erik ook niet vergeten toen de TV uitviel belde hij 's avonds nog

om 10 uur om daarvoor zijn excuses aan te bieden.

Zeker een aanrader voor anderen.

M.vr.gr.   Oscar en Susan

Dank u, dank u en dank u......voor al die mooi complimenten.

Zal voor de lezers even uitleggen hoe ik wist dat er geen TV signaal was.

De eigenaren hebben hier een social groepsapp waardoor ik op de hoogte kon zijn. Ook wist ik dat ze er druk mee bezig waren.

Dus het minste wat ik dan kan doen is de gasten op de hoogte brengen en

inderdaad....."sorry" zeggen.

Fijn dat jullie het naar jullie zin gehad hebben.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

16 t/m 23 september

In eerste instantie konden we het niet vinden maar Wil bracht uitkomst en kwam ons een stukje tegemoet.

Bedankt Wil, je gaf ons gelijk een rondleiding in dit fijne schone huis.

Zo compleet hebben we het nog nooit gehad.

Jammer dat we de eerste dagen veel regen hadden.... maar we genoten in

dit gezellige chalet. (superdeluxe)

Morgen gaan we terug naar Zeeland en kunnen terugkijken op een prima week.

Nog veel gefietst op onze eigen fietsen, handschoenen vergeten, was wel 

prettig geweest.

Nou Erik, veel dank voor ons verblijf en zo'n goede gastvrouw vind je nooit meer.

Adrie en Els Baas

Goed. Zijn jullie soms familie van Wil dat jullie haar zo de hemel in prijzen?

Te veel van die complimenten zijn helemaal niet goed.....want dan wordt ze veel te duur.
Neahh....vanaf begin af aan heeft ze zich voor elke gast weer ingezet met veel plezier en tot tevredenheid van de gasten.

Dus is de prijs langzaam maar zeker ook omhoog gegaan.

Jullie hadden veel regen gehad? En daarvoor in Zeeland ook al.
Sommige mensen hebben altijd pech.

Ik weet wat: volgend jaar gewoon weer boeken met 8% terugkeer korting.

Want zoveel pech kun je nooit weer hebben.

smiley.jpg

Overgenomen uit het gastenboek:

 

 Lieve mensen,                                                                                   28-10  t/m  4-11 

Heel veel dank dat wij hier mochten zijn voor een week.

Mijn vriendin en ik, maar ook Emma de hond, hebben het enorm naar ons zijn gehad. Heel mooi weer en overdag geen regen, dus een paar keer buiten in de tuin geluncht.......veel boswandelingen gemaakt en wat plaatsjes bezocht.

Mooie omgeving.

Het huis was superschoon en compleet; zo maken wij dit bijna niet mee.

Onze complimenten.

O ja! Hartelijk dank voor de attenties!

Warme groet van 

                                                     Dini Kuijntjes

                                                                en

                                 Geertje Visker   +

                                                               een poot van Emma.

Jullie hebben inderdaad heel veel geluk gehad met het weer in dit jaargetijde. Maar ook wel "die-hards" denk ik en alles voor de gezelligheid.

Want buiten zitten zal niet altijd warm zijn geweest neem ik aan.

Helaas kan ik jullie geen geld terug geven voor die gasbesparing. 

Hartelijk dank voor de mooie complimenten.

En de attenties? Graag gedaan.  Die staan er de volgende keer weer!

smiley.jpg

Overgenomen uit het gastenboek:

 

7 t/m 14 april  2023

Voor de tweede keer weer kunnen genieten van deze vakantiewoning.

Erik en Wil, bedankt voor alles.

(Jan en Jany)

En jullie hartelijk dank voor reparatieklussen zoals De Sparta fietsversnelling van olie voorzien, de keukenkraan vastgezet etc.
Voor de derde keer dat jullie terugkomen zal ik wat klusjes opsparen.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

7 mei - 14 mei 2023

Wat een sublieme week!

Allereerst Wil's ontvangst, hartelijk en informatief, terwijl de vogels ons toezongen.

Vervolgens rustig installeren en genieten van de complete en smaakvolle inrichting van dit huis. Stoelen die heerlijk zitten, op welkome plekken haakjes om iets op te hangen, chapeau!

En bovenal: één groot eekhoornfeest genoten van begin  tot eind.

Meerdere keren per dag voorstellingen gehad van de evenwichtskunstenaar(s), van klein tot groot.  We bleven fotograferen en filmpjes maken.

Erik, we sturen je begin volgende week een paar toe.

Het weer was nogal regenachtig.....toch hebben we ons geweldig vermaakt en de laatste dagen buiten kunnen zitten.

Hartelijk dank voor alles, en wie weet.......tot een volgende keer!

Warme groet van Hans en Erna Molijn uit Groningen.

Wat een lang maar leuk verhaal zeg. En nbedankt voor al die complimenten. Ik leef met mijn gasten mee en daarom volg ik dan ook het weer hier. Dat zag er heel lang niet goed uit. Maar jullie hebben van de nood een deugd gemaakt en zoals ik het lees een fijne week gehad.

Dan zeg ik "chapeau terug" voor deze positieve instelling!

De foto's heb ik ontvangen en staan inmiddels op de fotopagina "tuinleven".

Hartelijk dank daarvoor.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

23 mei - 2 juni

Wat een mooie plek om de vakantie door te brengen.
Het chalet is werkelijk met alles erop en aan.

 

Ondanks de handicap die er nog extra bijkwam hebben wij het toch wel naar onze zin gehad.

Het weer was prima.

Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

Wil: sterkte met de zware operatie.

Vriendelijke groet van Nol en Karin de Winter

Een handicap die de mobiliteit aantast is niet prettig. Toch wilden jullie persé deze vakantie doorzetten. Hulde hoor! 
Blij dat jullie het ondanks die tegenvaller toch naar jullie zin hebben gehad.

Sterkte en beterschap van Wil en Erik.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

23-6 tot 14-7   2023  (voor de derde keer)

Aan Erik en Wil, een woord van dank van Truus en Annemarie (pootje van Beau)

Heel fijn 3 weken vakantie gehad. Komen zeker weer terug volgend jaar.

Vogelgezang en een hele mooie woning; zo genoten van onze vakantie en het mooie weer.....de uitstapjes, de mooie wandelingen en het genieten van de zon in de achtertuin, het was weer fantastisch.

Heel veel genoten van uw huis. Hiervoor hartelijk dank, ook aan Wil.

Het huis was weer heel mooi en schoon opgeruimd.

We hopen tot volgend jaar in goede hgezondheid..

Groetjes van Trus en Annemarie en onze Beau.

Ik weet zeker dat jullie wilden opvallen met deze review. Jullie namen staan er namelijk 2 keer in!  Haha.

Nee hoor, het toont de dankbaarheid van jullie.
Helaas is volgend jaar niet meer mogelijk omdat ik zelf wat meer ga genieten van deze plek.

Hartelijk bedankt voor de leuke presentjes. De "slak" staat in de tuin en lijkt op afstand op een gele bloem. Leuk hoor!

Overgenomen uit het gastenboek:

 

14 t/m 21 juli 2023

Voor de 6e keer naar "het chalet van Erik".

Alles was bij aankomst weer perfect in orde (bedankt Wil).

Ook weer een leuke welkomst attentie met de koffie die wij niet drinken.
Nou, dit werd gelijk goed gemaakt; Wil kwam een dag later speciaal voor ons een pak Senseo caffeïnevrije koffiepads brengen. SUPER!!!

Helaas is dit waarschijnlijk de laatste keer geweest dat we hier konden verblijven
Erik vertelde dat hij hier zelf zo veel als mogelijk gebruik van gaat maken.

Dus niet meer naar "het chalet van Erik".  (snik, snik)

Maar we hebben 6 keer heerlijk genoten van dit prachtige chalet.

Erik en Wil, bedankt hiervoor.

Jullie beide al het goede voor de toekomst.

 

Groetjes van Rob en Bettie.
 

Een trots gevoel geeft het me dat jullie 6 keer geweest zijn en elke keer weer net zo genoten hebben.
Ook ik vind het eigenlijk best een beetje jammer dat jullie er niet meer van kunnen genieten. (snik, snik)   [ik ga altijd huilen als ik anderen zie huilen]

Gelukkig kon ik jullie aan nog zo'n rustig adres helpen in Ermelo, waar jullie inmiddels al zijn wezen kijken begreep ik.

Het gaat jullie goed.....en als jullie in de buurt zijn, Ermelo bijvoorbeeld, kom dan gerust een kopje koffie....ehh, een kopje thee drinken.

Hartelijke groet, Erik. 

Overgenomen uit het gastenboek:

 

4 t/m 11 augustus  2023

Wat een heerlijk compleet ingericht en schoon challet is dit.

 

We hebben genoten van de vele vogels in de tuin en de eekhoorn, die dagelijks in de tuin is, en zo slim is om de pinda's uit het bakje te halen. Leuk om te zien.

Ook heerlijk gefietst.

We hebben begrepen dat het challet niet meer verhuurd wordt, anders waren we graag een keer terug gekomen.

Groetjes van Hans en Willie uit Nieuwegein.

Leuk om te horen dat jullie het naar jullie zien hebben gehad en terug hadden willen komen.

Ook ik heb het hier elke keer erg naar m'n zin. Dat is dan ook de reden dat ik er zelf meer van wil genieten.

Pagina - 

bottom of page