Onderstaande reviews zijn rechtstreeks overgenomen uit het gastenboek 

en/of op verzoek toegestuurd per e-mail.

Het chalet wordt pas verhuurd sinds eind 2020 en natuurlijk is het de bedoeling dat deze lovende woorden zich ook voortzetten in 2021 en voort.

Maar ook de minder mooie reviews zullen eerlijk worden vermeldt.

Pagina - 

Overgenomen uit het gastenboek:

 

17 september t/m 30 september 2021

Vanaf het eerste contact met Erik wist ik het al:  Dit gaat helemaal goed komen.

Iemand die zo enthousiast over de vakantiewoning  kan praten zorgt er ook voor dat de gasten niets te kort komen. En dat is ook zo.

Het kostte mij zelfs een weddenschap. Volgens mij was er n.l. geen tosti apparaat aanwezig

maar deze was 'verborgen' achter de koelkastdeur!

Is er dan niets aan te merken?

Na lang nadenken heb ik wat. 

Misschien is het handig om een inbussleutel te leveren om de zadels van de fietsen te kunnen verstellen. (Ik had er 1 bij mij)

Ook Wil: bedankt voor je zorgen en inspanningen.

Wij gaan met een voldaan gevoel terug naar de kust.

Hartelijke groet van

Frank en Elly uit Castricum

Jullie hebben het over enthousiasme....wel, het is logisch dat jullie dat herkennen want jullie kunnen er ook wat van. Ik bedoel.....enthousiast zijn.

Behalve in woord ook in daad. Wat een mooie heidebloemen staan er nu aan de wand van het schuurtje zeg. Schitterend. Dit wordt vaste prik want ook de kleur staat me erg aan.

Dankjulliewel voor alle complimenten maar ook voor de tip: 'een inbussleutel voor de fietszadels.'

Daar wordt nu voor gezorgd plus wat meer makkelijk gereedschap.

Jullie zijn naar huis, een plek waar juist veel mensen naar toe gaan voor hun vakantie. Wat heerlijk moet dat dan zijn:

"De vakantie zit erop, we gaan nu vakantie vieren".

Overgenomen uit het gastenboek:

 

Vrijdag 1 oktober tot vrijdag 8 oktober 2021

Alweer voor de derde keer in dit luxe chalet; de rust en de natuur lonkt elke keer weer.

Alleen het weer kan Erik niet plannen.

We hebben tussen de buien door ons zeker vermaakt.

Diverse fietstochten hebben weer voor veel plezier gezorgd.  De één na laatste dag hebben we met een fietstocht en flinke koude handen afgesloten met een fantastische maaltijd bij Café "Bij Cas", Dorpsstraat 9 in Beekbergen.

De spareribs waren voortreffelijk; niet te evenaren!  (Zie kaartje in de schaal)

Bedankt Wil voor de service en Erik voor dit verblijf.

Gerrie en Willem Bosch, Maarssen.

Drie keer geweest, drie keer tevreden.......kijk, daar wordt ik nu blij van.

Elke keer weer leuk om naar jullie gedreven verhalen te luisteren.

Zo ook nu weer: jullie tip betreft het eten bij Café Cas dat "niet te evenaren" was. Lag dit oordeel aan de koude handen (en de trek)of was het echt lekker.

Jullie kennende was het echt lekker anders zou je er geen reclame voor durven maken.  (Toch niet voor een eventuele korting hè?)

Alhoewel, hier krijg je ook korting als trouwe klant dus wanneer jullie nog een paar keer komen dan spaar ik al jullie tips op en maak er een boekwerk van. (En verdien ik er ook nog iets aan. Hahaha)

Overgenomen uit het gastenboek:

 

1-11-2021  /   8-11-2021

Voor de 1e keer in dit prachtige en luxe chalet.

Er is aan alles gedacht wat je nodig hebt.

Lekker schoon en een uitstekende uitleg van Will.

We hebben genoten van de vogels.... en eekhoorns die hun wintervoorraad  aanlegden bij o.a. de buxus.

We hebben veel gezien van de omgeving:  Apeldoorn, Arnhem, Zutphen, Beekbergen, Loenen en Kleve bezocht.   In Duiven bij de Intratuin de Kerstshow bezocht en leuke ideeën opgedaan.

We kijken terug op een heerlijke week.

Daniël en Letty P.K., De Meern.

Heel graag had ik jullie beter weer gegund. Maar daar heb ik geen "korte lijn" voor helaas. Gelukkig hebben jullie je kunnen vermaken met bezoekjes in de omliggende plaatsen.

Wat ik vooral leuk vind is dat jullie na het bekijken van de website eerst nog op bezoek zijn geweest bij het chalet en jullie nu nog steeds onverminderd enthousiast zijn over alles. Fijn om te horen.

Jullie broer en schoonzuster waren op bezoek en reageerden ook al in die sfeer.... en hebben bovendien een prachtige foto opgestuurd van een (knappe) eekhoorn in het vogelhuisje in de hoek van de tuin. HEEL MOOI!

Deze foto zet ik snel bij het "tuinleven".

Overgenomen uit het gastenboek:

 

28-12-2021  /   2-1-2022

Ontvangst:      Top

Uitleg:                Top

Chalet:               Top

Omgeving: ........ tja.....hier stop ik mee!

Ik maak een foto van deze bladzijde (zie hieronder) want die is de moeite waard met al die kleurtjes. Bovendien hoef ik dan niet alles over te typen.

Gastenboek oud-nieuw.jpg

Heel anders, en dus origineel. Hier hou ik zelf ook van.

Misschien dat dat de reden is dat er nu een foto in de reviews staat.

Jullie hadden van de week een lang weekend gemaakt dus ik was wel even geschrokken in de zin van "was er iets niet OK?".

Gelukkig konden jullie me vertellen dat het niet aan ontevredenheid lag.

Pffffhhh. Gelukkig maar want daar kan ik echt van wakker liggen.

Bedankt voor jullie leuke, warme en positieve bladzijde in het gastenboek.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

14 t/m 21 januari 2022

Nu voor de 2e keer hier in het chalet verbleven.

Het weer was prima, lekker gewandeld in de bossen en ook gefietst.  Ideaal dat de fietsen hier ook klaar staan.

In de tuin weer veel vogels en ook een eekhoorn liet zich regelmatig zien.

Binnen was alles weer keurig schoon en fris.

En aan alles is natuurlijk ook gedacht. Zelfs een heerlijke geurkaars. 

Kortom, het was weer een heerlijk verblijf; we komen gauw weer terug!

Ton, Daniëlle en Questa.

smiley.jpg
Lopende Hond

Heel fijn dat jullie het alweer naar jullie zin hebben gehad.

Goed om te horen en dank voor de complimenten.

De geur-(brandend hout)-kaars, ja, daar hebben jullie wel heel zuinig mee gedaan. Kan zijn dat ik toch een andere geur moet neerzetten maar ja, deze vind ik zelf zo lekker ruiken bij de brandende sfeerhaard.

Dus neem ik nog wel contact met jullie op; ook betreft de fietszadel keuze want er komen waarschijnlijke zachtere zadels op. (En jullie zijn kenners).

En natuurlijk.....graag zien we jullie weer terug.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

3 t/m 10 juni 2022

Voor de eerste keer op deze mooie plek.

Wat een luxe chalet en een hartelijke ontvangst door de gastvrouw Wil.

We hebben heel erg genoten en eekhoorns  en veel van de omgeving gezien.

Wij komen zeker nog eens terug, om te genieten van dit mooie luxe chalet en unieke plek.

 Hendrik en Hennie Tjalling, Anita en Mindy.

Goed om te lezen dat jullie bij de eerste keer deze ervaring hebben en nog fijner dat jullie van plan zijn om nog eens terug te komen. 

Daar wordt ik blij van en we proberen dan ook om niet in verval te raken maar alles up to date te houden.

Zo wordt er een plateau aan de achterkant bijgemaakt (het trapje is al half) en de fietszadels worden vervangen voor een meer relaxtere zit.
Ik zie jullie graag terug.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

10 t/m 17 juni 2022

Heerlijk huisje, prachtig weer.

Gezellige vogels, vrolijke eekhoorns maar helaas ook erg veel teken in het bos,

Een prettig welkom met koffie en cake.

We hebben genoten van een huisje die van alle gemakken is voorzien en mooie natuur.

Groetjes,    Trijn, Irene en Milo

Poot2.jpg

Teken in het bos en gras zijn in natuurgebied inderdaad een beetje een probleem waarop je gekleed moet zijn....of in ieder geval in de gaten moet houden of je er een hebt opgelopen.

Gelukkig zitten in het kleine "bijdehand" doosje 3 soorten teken verwijderaars voor mens en dier.

Maar ik ben toch wel nieuwsgierig of Milo de hond, of jullie er last van hadden. Vervelend hoor.

Zelf heb ik geen last van teken maar ik ken dan ook de toverspreuk! :-)

Ondanks de teken hoop ik toch: tot de volgende keer.

Overgenomen uit het gastenboek:

 

Vrijdag 24-6   t/m   vrijdag 8-7

Voor de tweede keer waren we hier. Weer super genoten.

Heerlijk luxe chalet, super van alle gemakken voorzien.

Heerlijk weer, super omgeving. Tips voor trips:

     -  Veluwse Stoomtrein

     -  Veluwse Zandsculpturen in Garderen

     -  Dagje Harderwijk

Heerlijk van de tuin genoten en van het gezang van de vogels.

Ook onze Beau heeft genoten in de volledig omheinde tuin.

Tot volgend jaar, groetjes, Truus en Annemarie + pootje van Beau.

Heel fijn dat ook de tweede keer goed is bevallen. Dat is een goed teken en daar doen we het voor.....zoals gezegd wordt.

En jullie hebben inderdaad alweer geboekt voor volgend jaar. Nu voor 3 weken zelfs. Heel fijn.....en ondanks dat de prijs verhoogd is (en misschien nog iets omhoog gaat) betalen jullie de prijs die op dit moment in de prijslijst staat en daar gaat dan nog een terugkeer korting vanaf van 8%.

Pagina -