top of page

Financieel

 

Bij een reservering/boeking dient 20% van de basisprijs vooruitbetaald te worden.

Dit bedrag wordt vermeldt in de factuur.

Het restant en de borg dienen 3 weken voor aanvang van de  huurperiode betaald te zijn.

Voor annulering dient u zelf een verzekering af te sluiten.

 

De borg bedraagt 50 euro.

 

Wel dient u rekening te houden met toeristenbelasting van

1,50 euro per persoon per nacht. 

Deze heb ik naar beneden afgerond. De gemeente Apeldoorn vraagt € 1,98 p.p.p.nacht

Bij een door u veroorzaakte schade die groter is dan de borg zullen we gezamenlijk onze verzekeringen hiervan in kennis stellen tenzij dit onderling opgelost kan worden.

 

Wanneer u glazen, borden of kopjes breekt: dit graag vermelden bij de gastvrouw of de eigenaar. Dit kan heel simpel door het op een briefje te schrijven en dat op tafel te leggen.

Breukschade van 2 items, glazen, kopjes of borden, wordt niet in mindering gebracht op de borg. Bij meer betaalt u, afhankelijk van het item, tussen 2 en 5  euro per stuk.

 

Wanneer u de barbecue wilt gaan gebruiken betaalt u een borg van 50 euro. Deze is voornamelijk voor het terugbezorgen van de "Margrietdeksel" en het "tot in redelijkheid schoongemaakte" rooster.

 

 

Ingebruikname Chalet

 

Op vrijdag 15:00 uur kunt u het chalet betreden. Het vertrek is ook altijd op een vrijdag, 10:00 uur, tenzij (bij uitzondering) anders is afgesproken.

 

Binnen 2 dagen na aankomst dient u de rook- en hittemelders gecontroleerd te hebben zoals is aangegeven in de hal bij de voordeur.

Als huisdier(en) is alleen één hond toegestaan. (Een goudvis of kanarie mag ook nog).

Het gehele terrein is omzoomd door haag en gaas.

 

Wat u niet mee hoeft te nemen: zout, peper, kruiden, toiletpapier, keukenrollen, vuilniszakken, wekker(s), plastic bekers, vaatwastabletten, wasmiddel voor de wasmachine (mag ook niet....heeft eigen zeeptanks). Alles is vrij te gebruiken.

In de rechterkast van het schuurtje liggen de accu's en opladers voor de fietsen en staan er diverse vogelvoeders en pinda's om de fauna naar de tuin te lokken.

Voor vuilniszak(ken), glaswerk en papier/dozen, is er een depot op het park. (Op de weg naar de uitgang.)

 

Er worden u géén schoonmaakkosten berekend. Wanneer u het huisje betreedt, is het spik en span. Het enige wat we u vragen is om alles ook netjes achter te laten, d.w.z.: het beddengoed afhalen en in de hoek leggen, eenvoudig stofzuigen of swifferen en haren in de douche en het doucheputje te verwijderen.

Meer vragen we niet van u omdat we zelf ook nog iets te doen willen hebben.                        

Graag vóór het vertrek de vaatwasmachine uitruimen en gebruikte keukenmachines schoonmaken.

 

Wanneer u een hond heeft meegenomen is swifferen/stofzuigen zeker van belang. Maar ook de uitwerpselen op het terrein rondom het chalet dienen door uzelf opgeruimd te worden.

bottom of page